Recsk - Osztályoknak, kirándulások szervezőinek ajánljuk

   Szolgáltatásaink    >    Csoportok figyelmébe ajánljuk
Kedves Táborszervező!
Tekintse meg kedvezményes ajánlatunkat!
 
Minden 15 diák után 1 kísérő szállása INGYENES!
Felfelé kerekítve! Például, 20-30 diák után 2 kísérő, és 31-45 diák esetén már 3 kísérőt látunk vendégül!


 
Az árak tartalmazzák
 • Szállást (ágynemű huzatot a vendégeknek kell biztosítani)
 • Közösségi helyek használatát
 • Zárt parkoló, udvar és tűzrakó hely használatát
Szállásdíjak
Recski Ifjúsági Tábor
Túrkevei
Vidéki
1-3 éjszaka esetén
3 300 Ft/fő/éj
4 000 Ft/fő/éj
4 éjszakától (minden éjre)
2 900 Ft/fő/éj
3 400 Ft/fő/éj
Vadász Ház
Túrkevei
Vidéki
1-2 fő esetén
16 500 Ft/éj
18 000 Ft/éj
3-4 fő esetén
24 200 Ft/éj
27 000 Ft/éj
Tarna-lak
Túrkevei
Vidéki
1-2 fő esetén
14 200 Ft/lakrész/éj
15 500 Ft/lakrész/éj
Pótágy (fő/éj)
2700 Ft/fő/éj
2700 Ft/fő/éj
Kemping
Lakókocsi/Lakóautó egység
4 500 Ft/éj
Sátorhely és személyi díj
2 300 Ft/fő/éj
Áram
2 000 Ft/éj
Egyéb kedvezmények és díjak
3 év alatti gyermekek szállásdíja
ingyenes
Mosási díj
1 500 Ft/garnitúra
Házi állat
1 000 Ft/db/éj
 
A táborban igénybe vehető zöld terület használat mellett különböző kiegészítő, városi programokat is kínálunk. A tábor közelében található különböző túraútvonalaknak, városi látnivalóknak köszönhetően, partnereinkkel szinte minden érdeklődést kielégítő helyszínt tudunk kínálni Önnek.
 • Tágas udvar: sport játékok, csapatversenyek, csapatépítő játékok, sorversenyek, labdajátékok, stb.
 • Túraútvonalak
 • Múzeumok és kiállítások
 • Történelmi helyszínek
 • Szárazfürdők, fürdők

A tábor fekvése

A Kárpátok legbelső íve az Északi-középhegység, melynek nyugat felőli harmadik tagja a vulkanikus eredetű Mátra. A hegység keleti része a Kis-Mátra, melynek északi lábánál helyezkedik el a Heves megyei község, Recsk.

Recsk közvetlen földrajzi környezete, a Mátra hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb üdülőterülete. Olyan tényezők működnek ebben közre, mint a tölgyes erdőkkel, bükkösökkel és fenyvesekkel ékesített csúcsok és völgyek táji szépsége, sportra alkalmassága télen és nyáron egyaránt, vagy üdülőtelepei, melyek jó levegőt, háborítatlan csendet kínálnak.
A környék adottságainak köszönhetően, partnereinkkel változatos, az iskolai tantervekhez kapcsolódó foglalkozásokat, értékes és érdekes szabadidős tevékenységeket tudunk biztosítani.

Szálláshelyek, szállástípusok

Több típusú szálláshelyet üzemeltetünk, így a 46 férőhelyes Ifjúsági Tábort, 4 férőhelyes Vadász Házat, a 4 férőhelyes Tarna-lakot.
Szálláshelyeinken biztosított az állandó ügyelet, illetve őrzés.

Az Ifjúsági Táborban közösségi épület, két darab osztott terű faház és vizesblokk (férfi és női zuhanyzók és WC-k) található. A közösségi épületben található az étkező, a melegítő konyha, valamint két betegszoba, ahol 5 fő (3+2) elkülönített elhelyezése biztosított.

A "kis faház" előteréből két szoba nyílik:
 1. szoba:            10 férőhely emeletes ágyon
 2. szoba:              4 férőhely emeletes ágyon
A "nagy faház" előteréből három szoba nyílik:
 1. szoba:            14 férőhely emeletes ágyon
 2. szoba:              4 férőhely emeletes ágyon
 3. szoba:            14 férőhely emeletes ágyon

A faházakban megszálló vendégeknek takarót és párnát biztosítunk, de ágyneműhuzatról a táborozónak kell gondoskodnia.

Az összesen 46 férőhelyes Recski Ifjúsági Tábor kitűnő helyszín osztálykirándulások, nyári táborok lebonyolítására. A környék adottságai révén számtalan túraútvonal közül lehet kiválasztani a korosztálynak legmegfelelőbbet.

A Vadász ház összkomfortos ház, saját felszerelt konyhával, zuhanyzóval és wc-vel. Összesen 4 személynek nyújt szálláslehetőséget.

A Tarna-lak nevét a közelben csörgedező Tarna patakról kapta. A ház két egyforma lakrésszel rendelkezik, saját fürdőszobával, konyhával és egy előtérrel.
A szálláshelyeinken a 3 év alatti gyermekeknek a szállásdíja ingyenes.
A szálláshelyeket körülvevő hatalmas zöld terület, és az erdő egyaránt alkalmasak pihenésre, játékok szervezésére, sportolásra.

Ha esik...

A Táborban található 49 m2 alapterületű közös étkező helyben biztosíthatja a csoportfoglalkozások helyszínét.

Ellátás, étkezés

A tábor területén melegítőkonyha, míg a városban teljes étkeztetést biztosító éttermek találhatóak. Egyedi igényekhez alkalmazkodó, akár szálláshelyre történő kiszállítás is megoldható. A menü összeállítása egyedi igények figyelembe vételével történik.

Kultúra, szabadidő

A recski Művelődési Ház és Bányászati Kiállítóhely épülete 1943-ban készült el. Jellegzetes alpesi tető emeli ki környezetéből. Az épület belső fa szerkezetét, máramarosi fenyőkből készült eredeti famennyezete teszi rendkívül széppé és érdekessé. Az épület eredetileg Bányász Kultúrotthonnak készült és a mára már megszűnt ércbánya tartotta fenn. Recsk önkormányzata, miután átvette és gyönyörűen felújította az épületet 2000. augusztus 20-án átadta újra rendeltetésének. Az épület egyes termeiben egy állandó Bányászati és Ásvány - Kiállításnak adott helyet. A kiállítás bemutatja az ércbányászat egyes emlékeit, több mint 150 ásványt, féldrágakövet és egyéb tárgyakat.

A 24. számú utat Recsk és Parádfürdő között mindkét oldalon 90-100 éves bokrétafák (vadgesztenye) sora szegélyezi. Mivel a fák az út szélétől mindössze fél méterre állnak, ágaik és lombjuk összeér. Nyáron zöld alagútban suhannak az autók, de élen is megkapó látványt nyújt a többé-kevésbé azonos méretű fák sora. A Mátra másik szép fasora a Parád-Recsk közötti útból nyíló Ilona-völgyi utat kíséri. A 1,5 km hosszú főleg vadgesztenyefákból álló fasor a Mátra egyik legszebb  hidrológiai képződményéhez, az Ilona-völgyi vízeséséhez vezeti a  turistát. Útközben érdemes megállni a Szent István csevicekútnál.
 
A Cifraistálló - Kocsimúzeum épületét, mint uradalmi istállót 1880-ban építette gróf Károlyi György. Díszes külsejű, belül vörös márvánnyal díszített épület, melyben 1971-től Kocsimúzeum is működik. Itt a kerék feltalálásától a bognármesterség eszközein át a díszes főúri hintókig számos érdekesség megtalálható. Láthatók vadászkocsik, és pl.: a Habsburg család megrendelésére készült 18. századi esztergomi díszhintó.

Az Őspark Jámbor Vilmos tervezte sétáló- és gyógypark. Itt található a Mátra legidősebb tölgye a Rákóczi-fa.

A Károlyi-kastély Ybl Miklós tervei alapján 1881-ben épült neoreneszánsz vadászkastély. Ma felújítva régi fényében pompázik. Ötcsillagos szállodaként működik. Látogatható.

Az Üveggyár 300 éves múltra tekint vissza. Az itt készülő termékek egyedi technikát igényelnek. A gyár szomszédságában található kis múzeum bemutatja az üveggyártás történetét, az üvegcsiszolás folyamatát. Mellette mintabolt is található.

A Mátraderecskei Mofetta egy szén-dioxid szárazfürdő, mely igen ritka természeti jelenség, Magyarországon nincs párja.

A Siroki vár a település központjától 1 km-re északra a Vár-hegy 294 m magas kopár  riolittufa kúpján épült. Zegzugos átjárók, alagútrendszerek várnak a turistákra. Az építmény megragadó látvány. A várból gyönyörű körpanoráma nyílik. Történelmi jelentősége a török hódítások idején volt a legnagyobb.

Sirok jellegzetességei a barlanglakások, melyeket a múlt század első harmadában vágtak a külön ezzel foglalkozó kőfaragók a szegényebb családoknak.

Kérdéssel, egyedi árajánlatkéréssel kérjük, forduljon kollégáinkhoz.
Készséggel állunk rendelkezésére.
Szeretettel várjuk Önöket.

Írjon nekünk...

Szobafoglalás

Ajánlatot kérek
Magyarország megújul Új Széchényi Terv