Vendégkönyveinkből...

   Szolgáltatásaink    >    Rólunk mondták..
"Több éve visszajárunk, az apartman házat szoktuk bérelni. Az árban benne van a fürdőbelépő, gyakorlatilag bármikor átsétálhatunk fürödni. Állatbarát a szálláshely, nagy szabad zöld terület tartozik a házakhoz, tűzrakó hellyel. Családoknak, gyermekkel érkezőknek ideális pihenőhely."

"Az apartman jó kialakítású. 4 főnek teljes mértékben kényelmes volt. A parkolás jól megoldott. A fürdő megközelítése egyszerű. Jó a nagy terasz ahova esténként ki lehet ülni. Pozitívum, hogy csak a szálláshelyet kell elhagyni 10:00-ig a távozásnapján, a strandfürdőt egész nap igénybe lehet venni."

"Nyugodt csendes hely a pihenni vagyóknak ajánlanám.Tökéletes kikapcsolodást nyújt."

"Gyönyörű helyen van. Jól megközelíthető. Jók az információs táblák/nagyon fontos/. A campingben megfelelő a szolgáltatás. A strand területén minden étkezés megoldott. Nagyon finom magyaros konyhát visznek az éttermek. A strand medencéi minden korosztályt tökéletesen kiszolgálnak. Újra jövök!"

"Az élménymedence napokig el tudja szórakoztatni a gyerekeket, és nagy részén egy óvodás is magabiztosan eljátszik - csak a két szélén van egy-egy mélyebb (130 cm) rész, ahol kísérő kell. A csúszdák mérete jól eltalált: a nagyobbaknak is élvezetes, de a kicsiknek is használható."Írjon nekünk...

Szobafoglalás

Ajánlatot kérek
Magyarország megújul Új Széchényi Terv