Hírek, újdonságok

Gyógymasszőrt keresünk!

2022. Május 03.
A Gyógyfürdő Kft. a Túrkeve Termál- és Élményfürdőbe GYÓGYMASSZŐR munkakörbe keres munkatársat azonnali kezdéssel.

2022. május 1. Anyák napja és nálunk a családok napja is!

2022. Április 29.
2022. május 1. Anyák napja és nálunk a családok napja is. Szeretnénk kedveskedni túrkevei vendégeinknek e jeles nap alkalmából! Látogasson el gyermekével és élvezze a szolgáltatásainkat egységesen 1.500 Ft-os áron!

Last Minute az Apartmanokban

2022. Április 29.
2022.04.29 2022.05.01. Last minute akció az apartmanokban. A szállás mindössze csak 6.000 Ft/fő/éj. Az ár már tartalmazza a fürdőbelépőt!

Kedves Vendégeink!

Túrkeve Jász-Nagykun-Szolnok megye barátságos, nyugodt, virágos városa, amelynek legismertebb idegenforgalmi nevezetessége kétségtelenül a fürdő. A fürdőnk azonban mit sem érne a méltán híres gyógyvize nélkül. A 78 Cº-os gyógyvíz 2351 méter mélységből tör a felszínre, és kiválóan alkalmas idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációra.

A Túrkeve Termál Fürdőben egyaránt megtalálja számítását, aki a gyógyvíztől gyógyulást vár, aki enyhülést keres a forró nyári hőségben, aki sportolás céljából vagy testi-lelki feltöltődésre, pihenésre vágyva látogat.

A Túrkeve Termálban a wellness szolgáltatások széles választékból válogathatnak vendégeink, a medencék, sportpályák szálláshelyek mind a vendégek pihenését, kikapcsolódását szolgálják.

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánok Önöknek, most a weblapunkon és reméljük mihamarabb Túrkevén, a fürdőben.

Szobafoglalás

Ajánlatot kérek
Magyarország megújul Új Széchényi Terv