Fürdő

A közel 5 hektáros parkosított fürdőnkben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb vizes élményt. A fedett élményfürdőben és szabadban található medencéink minden korosztály számára felüdülést kínálnak.
Részletek

Gyógyászat

Mikor forduljon szakorvoshoz? Hogyan veheti igénybe az évente kétszer járó, társadalombiztosítás nyújtotta fürdőkúrát? Milyen gyógykezelések segítik a gyógyulását? Mire jó a túrkevei gyógyvíz? Itt minden kérdésére válasz kap.
Részletek

Wellness

Wellness és szépségápolási szolgáltatások széles kínálatával állunk vendégeink rendelkezésére. A különféle masszázs és gyógyító kezelésfajták mellett a szaunák, a gőzkabin és a sószoba is a pihenés, felüdülés vagy éppen a gyógyulás célját szolgálják.
Részletek

Szálláshely

A hozzánk több napra érkező vendégek többféle szálláshely közül választhatnak. Kényelmes és tágas Apartmanokat, a Szállón komfortos szobákat, a Kempingben olcsó Faházakat kínálunk vendégeinknek.
Részletek

Étkezési lehetőség

A fürdőben található éttermekről, büfékről és a túrkevei étkezési lehetőségekről találhat információt.
Részletek

Sport és szabadidő

Túrkeve, a szálláshelyek és a fürdő adottságainak köszönhetően, változatos foglalkozásokat, értékes és érdekes szabadidős tevékenységeket tudunk vendégeinknek nyújtani, összeállítani. Az itt olvasható programlehetőségek mellett minden igényt megpróbálunk kielégíteni. Kérdéssel, egyedi árajánlatkéréssel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.
Részletek

Rendezvény helyszín

Fürdőnkben több lehetőséget is tudunk biztosítani különböző családi, baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, névnapok, születésnapok stb. lebonyolítására. A Túrkeve Termálban több, immár hagyományosnak mondható fesztivál kerül megrendezésre. A Kevi Böllértalálkozó, Motorostalálkozó, kempingtalálkozó...
Részletek

Rólunk mondták..

Vendégkönyveinkből és a fürdőben, szálláshelyeinken készült felvételekből válogattunk Önöknek.
Részletek

Szobafoglalás

Ajánlatot kérek
Magyarország megújul Új Széchényi Terv