Hírek, újdonságok

Karbantartás

2015. Október 07.
Kedves Vendégeink! Kötelező karbantartás és vízcsere miatt a 120 cm-es strandmedence 2015.10.12-től 15-ig, hétfőtől csütörtökig nem üzemel. Nyitás október 16-án, pénteken. A többi medence változatlanul üzemel. Köszönjük megértésüket. Gyógyfürdő Kft

Karbantartás

2015. Szeptember 22.
A szauna, a gőzkabin és a merülőmedencék 2015. szept. (21-én), 22-én és 23-án nem üzemelnek!

Vízitorna

2015. Szeptember 03.
Minden hétfőn és szerdán 16 órától a strandmedencében vízitornát tartunk, melyre szeretettel várjuk vendégeinket.

Kedves Vendégeink!

Túrkeve Jász-Nagykun-Szolnok megye barátságos, nyugodt, virágos városa, amelynek legismertebb idegenforgalmi nevezetessége kétségtelenül a fürdő. A fürdőnk azonban mit sem érne a méltán híres gyógyvize nélkül. A 78 Cº-os gyógyvíz 2351 méter mélységből tör a felszínre, és kiválóan alkalmas idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációra.

A Túrkeve Termál Fürdőben egyaránt megtalálja számítását, aki a gyógyvíztől gyógyulást vár, aki enyhülést keres a forró nyári hőségben, aki sportolás céljából vagy testi-lelki feltöltődésre, pihenésre vágyva látogat.

A Túrkeve Termálban a wellness szolgáltatások széles választékból válogathatnak vendégeink, a medencék, sportpályák szálláshelyek mind a vendégek pihenését, kikapcsolódását szolgálják.

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánok Önöknek, most a weblapunkon és reméljük mihamarabb Túrkevén, a fürdőben.

Szobafoglalás

Ajánlatot kérek
Magyarország megújul Új Széchényi Terv