Hírek, újdonságok

Szállás akciók

2016. Augusztus 18.
Kedves Érdeklődők! 2016. aug. 26. és szept. 02. között a szállóban a 3. éjszaka után a 4. éj ajándék! Augusztusban továbbra is tart a faház akciónk! A faház ára csak 2 500 Ft/fő/éj. Az árak a fürdőbelépőt már tartalmazzák.

Úszóbérlet!

2016. Július 26.
A 10 alkalmas úszóbérlet felhasználható a Túrkeve Termál- és Élményfürdő uszodájában az alábbi napokon...

Kedves Vendégeink!

Túrkeve Jász-Nagykun-Szolnok megye barátságos, nyugodt, virágos városa, amelynek legismertebb idegenforgalmi nevezetessége kétségtelenül a fürdő. A fürdőnk azonban mit sem érne a méltán híres gyógyvize nélkül. A 78 Cº-os gyógyvíz 2351 méter mélységből tör a felszínre, és kiválóan alkalmas idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációra.

A Túrkeve Termál Fürdőben egyaránt megtalálja számítását, aki a gyógyvíztől gyógyulást vár, aki enyhülést keres a forró nyári hőségben, aki sportolás céljából vagy testi-lelki feltöltődésre, pihenésre vágyva látogat.

A Túrkeve Termálban a wellness szolgáltatások széles választékból válogathatnak vendégeink, a medencék, sportpályák szálláshelyek mind a vendégek pihenését, kikapcsolódását szolgálják.

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánok Önöknek, most a weblapunkon és reméljük mihamarabb Túrkevén, a fürdőben.

Szobafoglalás

Ajánlatot kérek
Magyarország megújul Új Széchényi Terv