Hírek, újdonságok

Szállás akciók

2017. Január 13.
Kedves Érdeklődők! Akció Apartman 3 500 Ft/fő/éj Szálló 3 000 Ft/fő/éj Az ár már tartalmazza a fürdőbelépőt (az érkezés és a távozás napjára is), és a fürdőben díjmentesen igénybe vehető szolgáltatásokat: szauna, só szoba, gőzkabin.

Szabadtéri gyógyvizes medence

2017. Január 06.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szabadtéri gyógyvizes medence tervezett karbantartási munkák miatt 2017. január 10-12-ig (kedd, szerda, csütörtök) nem üzemel.

Szilveszter 2016

2016. December 19.
Búcsúztassuk együtt az Óévet 2016.12.31-én 19 órától.

Kedves Vendégeink!

Túrkeve Jász-Nagykun-Szolnok megye barátságos, nyugodt, virágos városa, amelynek legismertebb idegenforgalmi nevezetessége kétségtelenül a fürdő. A fürdőnk azonban mit sem érne a méltán híres gyógyvize nélkül. A 78 Cº-os gyógyvíz 2351 méter mélységből tör a felszínre, és kiválóan alkalmas idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációra.

A Túrkeve Termál Fürdőben egyaránt megtalálja számítását, aki a gyógyvíztől gyógyulást vár, aki enyhülést keres a forró nyári hőségben, aki sportolás céljából vagy testi-lelki feltöltődésre, pihenésre vágyva látogat.

A Túrkeve Termálban a wellness szolgáltatások széles választékból válogathatnak vendégeink, a medencék, sportpályák szálláshelyek mind a vendégek pihenését, kikapcsolódását szolgálják.

Kellemes és tartalmas időtöltést kívánok Önöknek, most a weblapunkon és reméljük mihamarabb Túrkevén, a fürdőben.

Szobafoglalás

Ajánlatot kérek
Magyarország megújul Új Széchényi Terv