Fürdőkúra lépésről lépésre

   Szolgáltatásaink    >    Gyógyászat

A Túrkeve Termál Fürdőben igénybe vehető kezelések egy része az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által, teljes mértékben támogatott, azaz díjmentesen igénybe vehető. 
Az OEP által támogatott gyógykezeléseket érvényes Társadalombiztosítási kártyával (TB kártya) rendelkezők  évente kétszer vehetik igénybe! Egy kúra során 4 féle gyógykezelés vehető igénybe, a kúra gyógykezelésenként legfeljebb 15 darabot tartalmazhat.
TB kártyával nem rendelkező vendégeink a fürdőgyógyászati kezeléseket orvosi vizsgálatot követően, saját költségükre vehetik igénybe.

Fürdőgyógyászati kezelések igénybevétele társadalombiztosítás által finanszírozott módon

Csak három lépés...

1. Keresse fel háziorvosát és kérjen beutalót: Reumatológiai szakrendelésre, vagy Ortopédiai szakrendelésre, vagy Fizio- és mozgásterápiai szakrendelésre, vagy Mozgásszervi rehabilitációs szakrendelésre.
A beutaló szólhat az ország bármely szakrendelésére, vagy a Túrkeve Termál Fürdőben működő reumatológiai szakrendelésre.
2. Kérjen időpontot a Túrkeve Termál Fürdőben működő reumatológiai szakrendelésre.
Előzetes időpont egyeztetés személyesen a pénztárban illetve az 56/361-534-es telefonszámon lehetséges.

3. A szakorvosnál, a kezelések megkezdése előtt, minden esetben szükség van az előzetes vizsgálatára, melyet követően az orvos felírja a megfelelő kezeléseket. A szakorvossal írassa rá a vényre, hogy a túrkevei fürdőben kívánja igénybe venni a társadalombiztosítás által finanszírozott kezeléseket.

...és máris elkezdheti a terápiát.
Bővebb felvilágosítás a pénztárban illetve az 56/361-534-es telefonszámon.

A gyógykezelésekről itt olvashat.
A gyógyászati főépületben és a fedett élményfürdőben található gyógyvizű medencék és a szabadtéri gyógyvizű pezsgőmedence az év 365 napjában a biztosítja a gyógyulást. 

A gyógyvizű medencéinkről itt olvashat.

 

Írjon nekünk...

Szobafoglalás

Ajánlatot kérek
Magyarország megújul Új Széchényi Terv